maj 20, 2020

Uppdatering kring Eksjö Stadsfest 2020

Vi är både ledsna och besvikna att behöva meddela de tråkiga nyheterna att Eksjö stadsfest inte kommer att äga rum i år.

Vi är både ledsna och besvikna att behöva meddela de tråkiga nyheterna att Eksjö stadsfest inte kommer att äga rum i år.

Vi har in i det sista hållit hoppet uppe om att det skulle gå att genomföra en stadsfest men under rådande omständigheter blir vår enda rätta prioritering i detta läge hälsan och säkerheten för våra besökare, artister, funktionärer och samarbetspartners. Stadsfesten är tillbaka 27-28 augusti 2021 och vi kommer att tillbringa året fram till dess med att sätta ihop en hejdundrandes stadsfest till er. Så håll utkik efter uppdateringar i sociala medier och på vår hemsida.

Fiesta Eksjö är en ideell förening och vi är ett starkt sammansvetsat gäng som år efter år arbetar med denna festival på vår fritid. Vi inser att en inställd festival blir en ekonomisk förlust för många i Eksjö kommun. Såväl krögare, handel samt alla de företag som samarbetar med oss varje år har alla känt av den ekonomiska nedgången som drabbat oss den senaste tiden så det gör oss ont att till det lägga en inställd stadsfest. Många av våra samarbetspartners och samtliga huvudsponsorer har redan sagt att de är med oss igen nästa år då Eksjö behöver en stadsfest. Stort tack till er som väljer att samarbeta även när tiderna är utmanande!

Biljetter som köpts till Eksjö Stadsfest 2020 gäller automatiskt till Eksjö Stadsfest 2021, oavsett eventuella prishöjningar. Genom att behålla din biljett väljer du att stötta oss!

  • Köpta biljetter till Eksjö Stadsfest 2020 kommer också kunna återlösas, förutom serviceavgiften.
  • Har du köpt din biljett via Nortic.se kommer du få ett sms med mer detaljer och information om hur återlösning går till.
  • Har du köpt din biljett under Eksjö Julmarknad mailar du ekonomi@fiestaeksjo.se.
  • Har du köpt din biljett via Eksjö Turistbyrå är det dit du vänder dig.

Var rädda om varandra och följ alla rekommendationer så att vi kan ses nästa sommar igen! Dare to Care!

Eksjö Stadsfest
27-28 augusti 2021. Save the date!