Thomas Stenström

Uppträder den

26 augusti, 2022

kl: 23:10 – 00:00

Scen

GSP
” Slå mig hårt i ansiktet så jag får känna att jag lever” sjöng Thomas Stenström och tog det svenska folket med storm!

Han har nu under en lång tid försett Sverige med melodier och låtar att förälska sig i. 2021 skrev han mer musik än någonsin och nådde svenska folkets hjärtan med singlarna ”Det är nog aldrig för sent för oss två”, ”Nätterna” och ”Hej Hallå”. I september 2021 släppte han det kritikerrosade albumet ”Spring baby spring” följt av tokhyllade tolkningar i den senaste säsongen av Så Mycket Bättre.

2022 fortsätter segertåget – i början av året släppte han låten ”Gråter om du vill” tillsammans med artistkollegan Miriam Bryant som bland annat framfördes på årets upplaga av Idrottsgalan. Under våren har han bland annat släppt en tolkning av husguden Bruce Springsteens låt ”Waitin’ On A Sunny Day”. Thomas version heter ”Väntar på en solig dag” och är finstämd rå tolkning av originalversionen. Livemusiken har alltid varit drivkraften och kärnan för Thomas.

Förutom att han i år spelat för ett slutsålt Avicii Arena och Scandinavium så beger sig Thomas ut på en efterlängtad sommarturné och dyker då upp hos oss i Eksjö fredag 26 augusti!