The Firebombs

Uppträder den

27 augusti, 2022

kl: 18:40 – 19:20

Scen

Lilla Torget
The Firebombs bildades 2016 av Jesse K, men lades sedan på is efter knappt ett år. Han är den ende medlemmen som idag är kvar i från denna tid. The Firebombs återuppstod i februari 2021 efter att Jesse K och Martin träffats genom motorcykelåkande och konserter. De fann varandra snabbt och bestämde sig för att […]

The Firebombs bildades 2016 av Jesse K, men lades sedan på is efter knappt ett år. Han är den ende medlemmen som idag är kvar i från denna tid. The Firebombs återuppstod i februari 2021 efter att Jesse K och Martin träffats genom motorcykelåkande och konserter. De fann varandra snabbt och bestämde sig för att starta ett band då Martin hörde Jesse`s självinspelade demos och blev helt såld!
Jesse hade sedan tidigare en polare han hade i tankarna om han skulle någonsin starta ett band igen efter sina år i bandet Danger. Enrique från Mexico. Trion träffades för första gången tillsammans i en replokal i Vetlanda och spelade några låtar de övat in från Jesses demos.

The Firebombs själva skulle nog förklara sin musik som ”sjukt bra och ölvänlig Rock`n Roll / Hårdrock med 70, 80 och lite 90 talsinfluenser.” Sedan är det upp till lyssnarna att bedöma själva. De vill inte jämföra sig med andra band och droppa några namn. “We are The Firebombs & hope you like it, helt enkelt!”

Vi välkomnar The Firebombs lördag 27 augusti!