Terra

Uppträder den

26 augusti, 2023

kl: 19:30 – 20:20

Scen

Kyrkbacksgården
Terra beskrivs som en strålande modern punkpopsexplosion och deras album Underbara Saker (2020) som ett punkpopsmästerverk.

Sedan debuten 2016 har Göteborgsbandet spelat sig till en ovanligt hängiven publik. Från norr till söder har de fyllt Sveriges indieklubbar och konserterna har beskrivits som både ljuvliga och brutala.
Med ena foten i 80-talets alternativa DIY-scen och den andra i nutida indie har Terra skapat ett eget musikaliskt universum och återupplivat landets smått slumrande indiescen.
– Jag känner att vi har en roll att spela, det är låtar om freaks och geeks som vi älskar och på ett sätt också är själva, säger sångaren Karl Sundström.

”Terrarism” (2016), ”Jävla EP:n” (2018) och ”Underbara saker” (2020) togs emot med öppna armar av såväl kritiker som publik och har strömmats miljontals gånger.
– Vi är ett replokalsband, det ger såklart ett visst sound, att musiken görs i den rätt primitiva miljön. Det är ingen affärsidé dock, vi vet bara inget annat sätt att göra musik på, säger Karl Sundström.

TERRA ser ni hos oss lördag 26 augusti!