Roodini & MagicKjell

Uppträder den

26 augusti, 2022

kl: 20:00 – 20:50

Scen

Lilla Torget
Se magin hända väldigt nära ger den starkaste upplevelsen! Vi ger er magikerna Roodini & MagicKjell! MagicKjell gör roliga saker tillsammans med personer ur publiken. Detta skapar skratt och en underhållning där publiken är delaktig i illusionen. För att kunna skapa hög kvalitet på underhållningen är MagicKjell med i etablerade organisationer som FISM, Svensk Magisk […]

Se magin hända väldigt nära ger den starkaste upplevelsen! Vi ger er magikerna Roodini & MagicKjell!
MagicKjell gör roliga saker tillsammans med personer ur publiken. Detta skapar skratt och en underhållning där publiken är delaktig i illusionen.
För att kunna skapa hög kvalitet på underhållningen är MagicKjell med i etablerade organisationer som FISM, Svensk Magisk Cirkel, Magiska Bröderna mm. Här utbyter han idéer och umgås med eliten av magiker från Sverige och andra länder.

Calle ”Roodini” Roos är en streetmagic-artist som blandar magi med humor. Han har ett nära samarbete med humorduon MOJ Entertain ifrån Vetlanda och har genom detta delat scen med exempelvis Hasse Brontén och Ann Westin. I Roodinis show minns man inte bara tricken utan även den träffsäkra humorn.

Vi välkomnar dessa magiker lördag den 27 augusti!