Patrik Jean

Uppträder den

24 augusti, 2012

kl: - – -

Scen

-
Patrik Jean är en Singer/Songwriter med en touch av pop, reggae och soul. Hans glädje för musiken reflekteras i låtarna och målet är alltid att göra musik som får andra att må bra. Musik som väcker en känsla. Det borde finnas nånting att relatera till, samtidigt som det finns något outforskat. Patrik Jean växte upp […]

Patrik Jean är en Singer/Songwriter med en touch av pop, reggae och soul. Hans glädje för musiken reflekteras i låtarna och målet är alltid att göra musik som får andra att må bra. Musik som väcker en känsla. Det borde finnas nånting att relatera till, samtidigt som det finns något outforskat.

Patrik Jean växte upp i en stor familj i en mindre ort utanför Stockholm. Som yngst blandmånga syskon var musiken hans sätt att få sin egen ”sändningstid”. Han har sjungit och skrivit musik så länge han kan minnas, hela tiden med ett sikte på en karriär inom musiken. Patrik Jean har lärt sig allt han kan genom att lyssna på musik som inspererar honom. Några av namnen som har influerat honom är James Morrison, Guy Sebastian, Ed Sheeran, Michael Jackson och Otis Redding.

Patrik Jean fick nyligen ett skivkontrakt hos Samsson Music och de jobbar just nu för fullt tillsammans i studion. Han har redan hunnit vara opening act till Mohombi, uppträtt med en uppskattad duett tillsammans med Linda Sundblad samt spelat på Kungsträdgårdens stora scen under Smaka På Stockholm. En debutsingel kommer att släppas inom kort vilket bara är början på, vad han hoppas bli, ett långvarigt äventyr.