Loreen

Uppträder den

24 augusti, 2012

kl: - – -

Scen

-
Den 24 och 26 maj är vi i Eksjöstadsfest-teamet förstås extra spända då en våra största bokningar representerar Sverige i Eurovision Song Contest, i Baku,Azerbajdzjan. Hon är storfavorit även internationellt bl.a  storbloggaren Perez Hilton dyrkar henne och flera av de internationella spelbolagen har henne på första plats! Hur det än går i Baku så står […]

Den 24 och 26 maj är vi i Eksjöstadsfest-teamet förstås extra spända då en våra största bokningar representerar Sverige i Eurovision Song Contest, i Baku,Azerbajdzjan. Hon är storfavorit även internationellt bl.a  storbloggaren Perez Hilton dyrkar henne och flera av de internationella spelbolagen har henne på första plats! Hur det än går i Baku så står hon på stora scenen i Eksjö den 24-25 augusti.

Den 24 och 26 maj är vi i Eksjöstadsfest-teamet förstås extra spända då en våra största bokningar representerar Sverige i Eurovision Song Contest, i Baku,Azerbajdzjan. Hon är storfavorit även internationellt bl.a storbloggaren Perez Hilton dyrkar henne och flera av de internationella spelbolagen har henne på första plats! Hur det än går i Baku så står hon på stora scenen i Eksjö den 24-25 augusti.

Loreen Talhaouis har marockanskt-berbiskt påbrå och hela åtta syskon, hon har tidigare varit med i Idol 2004 och tävlande i melodifestivalen även i fjol där hon kom till andra chansen. Sedan många år har Loreen kämpat med att hitta sig själv i musiken och mycket av sin inspiration har hon fått i från sina rötter.

Från början handlade det om en fascination för ljud enligt en intervju i TV-programmet ”Go’morron Sverige” och i årets melodifestival uppträdde hon ensam, barfota och sparsamt sminkad för att representera en enkelhet. Det var inte självklart för Loreen att ställa upp i tävlingen då hon tycker musik inte är något man ska tävla i utan en smaksak. Uppenbarligen föll det hela Sverige i smaken och då var det också självklart att vi vi ville boka henne till Eksjö Stadsfest.