Jump4Joy

Uppträder den

24 augusti, 2012

kl: - – -

Scen

-
De beskriver konceptet som ”energisk musikunderhållning med tydliga New Orleans-influenser”, och har gjort över 3000 föreställningar med stående ovationer i Paris, Moskva, London, New Orleans, Berlin och Helsingfors. Gruppen leds av Ulf Sandström och Bo Gustafsson som har spelat tillsammans i över 25 år, vilket har gjort dem extremt samspelta och gett dem en svårslagen […]

De beskriver konceptet som ”energisk musikunderhållning med tydliga New Orleans-influenser”, och har gjort över 3000 föreställningar med stående ovationer i Paris, Moskva, London, New Orleans, Berlin och Helsingfors.

Gruppen leds av Ulf Sandström och Bo Gustafsson som har spelat tillsammans i över 25 år, vilket har gjort dem extremt samspelta och gett dem en svårslagen improvisationsförmåga – deras musikaliska samspel förnyas varje gång de uppträder! Bandet kompletteras av Kenneth Björnlund på trummor och Surjo Benigh på bas.

Musiken inspireras av artister från New Orleans som Allen Toussaint, Dr John, Fats Domino, Amos Milburn, James Booker och Professor Longhair. Lyssna vidare nedan!