HOV1 INSTÄLLT!

Uppträder den

26 augusti, 2023

kl: 00:00 – 01:00

Scen

Stora scenen
Hov1 ställer in sin spelning på årets stadsfest pga sjukdom & ersätts med Norlie KKV!

Hov1 ställer in sin spelning på årets stadsfest pga sjukdom & ersätts med Norlie KKV!

Vi har tagit emot beskedet att Hov1 inte kommer att genomföra sin spelning på årets stadsfest, vilket vi från Fiestas sida är oerhört ledsna över och  förstår att det blir en stor besvikelse för alla de fans som sett fram emot att se dem här i Eksjö.

Vi är oerhört tacksamma för att vi bokat en sådan bred lineup i år med så många fantastiska artister så att vi ändå kommer få en otroligt bra avslutning på årets stadsfest!

Vi är ännu mer tacksamma över att vi lyckats boka en otroligt bra ersättare som avslutningsakt nämligen inga mindre än –  Norlie KKV!!!!

Stort tack till Norlie KKV som verkligen ställer upp att med kort varsel komma till Eksjö och ger oss en magisk avslutning.

HOV1 ger sig nu ut på sommarturné till Nordens största festivaler och scener. Att HOV1 blivit en framgångssaga och nu är några utav landets absolut största artister har inte undgått någon. De har otroliga 1 miljard streams på Spotify och varav tretton låtar har gått direkt in på Spotifys Top 50. De har varit nominerade till tre grammis, vunnit sju Rockbjörnar och fått sex utmärkelser av P3 Guld.

HOV1 bestående av Ludwig Kronstrand, Noel Flike, Dante Lindhe och producenten Axel Liljefors Jansson slog igenom stort 2017 med sitt debutalbum ”Hov1” som blev 1:a på den svenska albumlistan. Sedan dess har de släppt ytterligare tre album ”Gudarna på Västerbron”, ”Vindar på Mars” och ”Barn av vår tid” även de 1:or på svenska albumlistan.

HOV1 är återkommande ett av de allra mest önskade banden inför varje stadsfest och med en stor hängiven fan-skara kan vi inte annat än förvänta oss allsång och en oförglömlig avslutning på årets stadsfest!

Välkommen HOV1 lördag 26 augusti !

OBS! Vi är en stadsfestival och kommer inte ha enskilda köer för enskilda konserter, exempelvis Hov1. Våra entréer öppnar 18.00 fredag och 17.00 lördag. 

Under veckan innan stadsfesten är området en byggarbetsplats och det finns ingen möjlighet att köa där förrän entréerna öppnar.