Highland Cover Grand Prix

Uppträder den

25 augusti, 2012

kl: - – -

Scen

-
De senaste fyra åren har 16 coverband på Höglandet tävlat om den åtråvärda titeln som Höglandets bästa coverband. Nu är det dags för den stora finalen. Vem tar hem pokalen en gång för alla? De senaste fyra åren har 16 coverband på Höglandet tävlat om den åtråvärda titeln som Höglandets bästa coverband. Nu är det dags för den […]

De senaste fyra åren har 16 coverband på Höglandet tävlat om den åtråvärda titeln som Höglandets bästa coverband. Nu är det dags för den stora finalen. Vem tar hem pokalen en gång för alla?

De senaste fyra åren har 16 coverband på Höglandet tävlat om den åtråvärda titeln som Höglandets bästa coverband. Nu är det dags för den stora finalen. Vem tar hem pokalen en gång för alla?

Highland Cover Grand Prix har varit en tävling som varit på Eksjö Stadsfest de senaste fyra åren. Varje år har fyra band tävlat på stora scenen på lördagen den sista helgen i augusti. Nu är det dags för vinnarna av varje år att slutligen mötas en gång för alla på Eksjö Stadsfest femårs-jubileum.

Årens vinnare har varit Cover Funkers från Vetlanda som vann 2008, PopOperan från Eksjö som vann 2009, Dom Andra från Nässjö som vann 2010 och Mrs Stonefield från Vetlanda som vann förra året 2011.

Banden repar för fullt. Nu är det på allvar. Vem kommer ha äran att få spela Queens klassiker We are the Champions innan Magnus Uggla äntrar scenen.