En magisk stadsfest!

Uppträder den

25 augusti, 2023

kl: - – -

Scen

-
Var beredda på att bli förundrade 😲av våra magiker som finns på gator och torg under helgen. ✨

MagicKjell gillar att skapa magiska illusioner men det viktigaste är att ha roligt tillsammans. När du är väldigt nära upplever du magin starkt.
Inför en grupp gör han roliga saker tillsammans med en, två eller tre personer ur publiken. Detta skapar många skratt och en underhållning där publiken är delaktig i illusionen. För att kunna skapa hög kvalitet på sin underhållning är han är medlem i flera etablerade organisationer. Här utbyter MagicKjell idéer och umgås med eliten av magiker från Sverige och andra länder.
På Stadsfesten ser du honom på gågatan och på scen.

Roodini
Calle ”Roodini” Roos är en streetmagic-artist som blandar magi med humor. Han har ett nära samarbete med humorduon MOJ Entertain från Vetlanda och har genom detta delat scen med exempelvis Hasse Brontén och Ann Westin.
I Roodinis show minns man inte bara tricken utan även den träffsäkra humorn.
På Stadsfesten ser du honom på gågatan och på scen.

Zacharias Starlid
Vill du uppleva magin som uppstår i gränslandet mellan fantasi och verklighet? Då har du kommit rätt! Zacharias Starlid är en trollkarl som tar trolleri till gatorna och bjuder på en unik och nära upplevelse. Med över 15 års erfarenhet av trolleri och en passion som är svår att beskriva med ord, tar Zacharias med dig på en resa fylld av förundran och spänning. Han började själv som åskådare på La Rambla i Barcelona och har sedan dess utvecklat sin egen stil av Street Magic.
Zacharias Starlid vill inte bara trollbinda dig, han vill även ge dig en upplevelse som du kommer att minnas länge.
Du har nu möjlighet att uppleva hans magi live på Norra Storgatan både fredag och lördag