Den Svenska Björnstammen

Uppträder den

24 augusti, 2012

kl: - – -

Scen

-
Den Svenska Björnstammen har uppstått ur ett konstnärskollektiv utanför Norrköping då sju personer med helt olika bakgrund slagit sig ihop för att skapa saker som tillexempel bra dansmusik, film eller sidoprojektet; en zeppelinare (flygande ballong med propeller som bandet brände hela sitt gage på att få upp i luften i fjol under Peace & Love-festivalen). […]

Den Svenska Björnstammen har uppstått ur ett konstnärskollektiv utanför Norrköping då sju personer med helt olika bakgrund slagit sig ihop för att skapa saker som tillexempel bra dansmusik, film eller sidoprojektet; en zeppelinare (flygande ballong med propeller som bandet brände hela sitt gage på att få upp i luften i fjol under Peace & Love-festivalen). De flesta känner dem dock genom musiken och deras stora hits bland andra ”Vart jag mig i Världen vänder” som korades till årets låt på P3-Guldgalan i år och”Svalkar Vinden”.

Under den 24-25 augusti är det alltså dags för dem att inta scenen på Eksjö Stadsfest och det ryktas om att de ska försöka ta med sin zeppelinare.