Cornelia Jakobs

Uppträder den

26 augusti, 2023

kl: 20:10 – 21:10

Scen

Stora scenen
Årets åttonde artistsläpp är en älskad mello-vinnare med nytt fräscht material på gång 2023!

När de sista tonerna av ”Hold Me Closer” ringde ut i Melodifestivalen dröjde det inte lång tid innan Cornelia Jakobs gick från favorittippad till favorit. Efter ett hyllat framträdande i Turin påbörjades en omfattande turné som ledde till totalt över 60 spelningar runtom i Sverige och Europa.

Cornelia Jakobs har även hunnit med att koras till Rockbjörnens drottning – prisad för såväl ”Årets genombrott” som ”Årets låt” och tilldelades även priset för Årets låt på Musikförläggarnas pris. Hon är 2023 dubbelt grammis-nominerad för årets låt och årets nykomling.

Med sin förmåga att genom utstrålning och röst förmedla direktverkande känslor har Cornelia Jakobs välförtjänt funnit sin plats i strålkastarljuset
Cornelia Jakobs tog Eksjö stadsfests ledning på knockout med sitt nya rockiga material vid showcase på årets Sweden Live- event i Helsingborg i januari och efter det var en bokning till sommarens stadsfest given!

2022 var bara startskottet i framgångssagan som stavas Cornelia Jakobs – under 2023 väntas mer musik och hennes debutalbum.

Vi välkomnar Cornelia Jakobs lördag den 26 augusti!