bob hund

Uppträder den

26 augusti, 2023

kl: 22:00 – 23:00

Scen

Stora scenen
Årets sjunde artistsläpp innehåller sex individer som inte passar in, men passar ihop. Deras musik skapar en egen värld där verkligheten speglas i all sin vackra skevhet.

bob hund har med rätta kallats Sveriges bästa liveband i 25 år. Få band har visat en sådan förmåga att slå an en sträng i nya generationer lyssnare. Med kloka texter och överjordisk musik sätter det fingret på tillståndet i verkligheten. bob hund är ett band som inte bara vågar utsätta sig för osäkra situationer utan rentav tycks betrakta den laddning som då uppstår som ett värde i sig. Kanske själva poängen. bob hund är något av det mest explosiva och oförutsägbara man kan se på en scen.

Under våren 2023 är bandet ute på turne på teatrar och konserthus runtom i Sverige med föreställningen ” Den overkliga sanningen om bob hund ”.

Bandet är även aktuella med albumet ”Drömmen är en råvara, verkligheten en raffinerad produkt.” Albumet släpps i två delar. Den första släpptes 26 januari och den andra släpps i maj inför sommarturnén.

Vi välkomnar Bob Hund till oss lördag 26 augusti!