Billion Ocean

Uppträder den

24 augusti, 2012

kl: - – -

Scen

-
Billion Ocean är ett Stockholms baserat band på fyra grabbar. Bandet bildades på ett musikgymnasium 2009. Musiken kan beskrivas som en form av energisk pop/rock och det är med otrolig kraft samt enorm feeling i refrängerna som man lätt rycks med och inte kan sluta lyssna. Bandet har byggt upp en rejäl scenvana och en […]

Billion Ocean är ett Stockholms baserat band på fyra grabbar. Bandet bildades på ett musikgymnasium 2009. Musiken kan beskrivas som en form av energisk pop/rock och det är med otrolig kraft samt enorm feeling i refrängerna som man lätt rycks med och inte kan sluta lyssna. Bandet har byggt upp en rejäl scenvana och en fanskara som följer dem med ett stort gäng spelningar bakom sig.

Även Bandit har visat intresse för låtarna och spelar de flitigt i radio. Låtar som även finns upplagda på Spotify och iTunes. 2012 har börjat med en resa till London för promotionsyfte och ett musikvideo släpp. Mycket spännande saker ligger framför dom och de är väldigt glada att få komma till Eksjö Stadsfest och spela i sommar.