Fiesta Eksjö

Bli medlem i Fiesta Eksjö idag!

Som medlem får du information om vad som händer i föreningen och du kommer bli kallad till årsmötet där du kan göra din röst hörd om du har några bra idéer eller vill vara med och påverka föreningens inriktnig samt erbjudanden om olika aktiviteter och händelser. Registrera dig idag som medlem här!

Dina personuppgifter sprids inte utanför föreningen. Det vi rapporterar om våra medlemmar till kommun, regionförbund alternativt Ungdomsstyrelsen är antal medlemmar inom olika åldermålgrupper fördelade på kön.

Efter du fyllt i och skickat in formuläret kommer du få information om hur du betalar in medlemsavgiften på den e-post adress som du anger, efter du betalt in medlemsavgiften är du medlem.

Varför du ska bli medlem!

Vill du vara med att främja utvecklingen i Eksjö stad med omnejd inom områdena kultur, idrott och näringsliv, då är Föreningen Fiesta ett perfekt alternativ för dig!

Vilka är vi?

Fiesta är en ideell förening som anordnar Eksjö Stadsfest, föreningen har anordnat stadsfesten sedan starten 2008 och är det största evenemanget som finns i Småland med ca 26.000 besökare

Vad kostar det?

Det kostar 20 kr/år att vara medlem. Medlemsavgiften ska vara betald senast den 30 november, och gäller ett kalenderår (1 jan – 31 dec). Sedan behöver du bekräfta från år till år om du vill fortsätta vara medlem eller inte, vi skickar ut information om detta.

Hur betalar jag?

Det är enkelt att betala, har du swish är det bara att skicka pengar till 1232907848.

REGISTRERA DIG IDAG!

Ja, det är klart jag vill bli medlem i Föreningen Fiesta Eksjö´s ideella förening!