Petra Marklund

Uppträder den

30 augusti, 2013

kl: - – -

Scen

-
Eksjö Stadsfest nya stora artistsläpp – Petra Marklund! Efter att ha uppträtt under artistnamnet ”September” i ett decennium, har Petra Marklund för första gången en skiva på svenska under eget namn.

Hon har varit en av de mest spelade artisterna på radio under det senaste året och hennes första singel ”Händerna mot himlen” hamnade som etta på Digilistan i höstas. Petras album Inferno har legat på toplistan sedan det släpptes i oktober.

Under hösten 2010 medverkade Petra i tv-programmet ”Så mycket bättre”, vilket resulterade i en ökad uppskattning av Svenska folket för sångerskan.

I förra veckan, den 17nde maj släpptes Petras nya singel ”Förlorad värld”, som även finns med på albumet Inferno.

Det är så kul att hon kommer tillbaka! Sist hon var här, som September, så var det ett sådant tryck i publiken. Det nya samarbetet med bland andra Jocke Berg är jag speciellt glad över, eftersom jag uppskattar även honom som artist, säger Maria Stejdahl.

Med stora framgångar på världens hitlistor ökar nu Petra som soloartist i popularitet även i Sverige och vi ser fram emot att få dela sommarens fest tillsammans!